haeder-11

Zeilles voor volwassenen

Ook onder volwassen is steeds meer animo om een aantal zeillessen te volgen. Om die rede is er een aantal jaren geleden een programma Volwassenen Zeilen opgestart.

Volwassenen Zeilen bij Aegir richt zich op verschillende groepen, namelijk mensen die:

  • Eindelijk willen leren zeilen.
  • "Vroeger" hebben gezeild od les hebben geahd en hun kennis willen opfrissen.
  • Een eigen zeilboot hebben gekocht en dat stukje vertrouwen zoeken om er mee op pad te gaan.
  • Het leuk vinden om naast recreatief zeilen competitief te gaan zeilen en bijvoorbeeld aan de Bitterballenraces willen meedoen.

Wat, wanneer, volwassenen zeilen?

Aegir kan putten uit veel kennis op het gebied van ervaren zeilers en trainers binnen de eigen vereniging. Er wordt gedifferentieerd lesgeven, het geen betekend dat iedereen op zijn eigen niveau kan beginnen en naar een afgesproken einddoel wordt geholpen.

De lessen vinden plaats op de donderdagavonden aanvang 19:00 uur tot (afhankelijk van de periode van het jaar, tot uur of 23:00 uur.

De lessen worden gecombineerd met gezamenlijk een hapje eten in het clubhuis. Dit moment wordt gebruikt om het zielen en eigen kunnen via een meer theoretische benadering weg te benaderen.

Volwassenen zeilles is ook ontspanning

De hele setting van het volwassenen zeilen is er op gericht dat er in een ontspannen setting ervaring wordt opgedaan. Zeilen is ontspannend en leuk en de lessen op de donderdag stralen ook dat aspect uit.

Wat kost Volwassen Zeilles?

Voor een overzicht van de tarieven van Aegir klikt u hier.

 

Beveiligings code Beveiligings code