haeder-15

Zeilen bij WV Aegir

WV Aegir is weliswaar van origine een wedstrijdorganiserende vereniging, maar plezier en samen recreëren staat voorop. Er liggen voldoende masten in de haven om de plas goed te kunnen vullen. Daarnaast heeft Aegir ook de beschikking over een aantal eigen zeilboten zoals een Laser, een Valk (kielboot) en enkele Optimisten die bijvoorbeeld worden gebruikt voor jeugdzeilen CWO lessen. Als je eens een andere boot wil proberen; een aankoop overweegt of zeilles in een kielboot zou willen, dan zijn deze boten voor Aegir leden te huur.

Wedstrijdzeilen

Aegir heeft een breedveld van competatieve zeilers en organiseert vele wedstrijden en competies gedurende het zeilseizoen. Onder aan deze pagina vind u een overzicht. Meer informatie over wanneer de wedstrijden plaatsvinden vind u in de Activiteitenkalender.

Jeugd zeillessen

Ageir kan bogen op een rijke historie aan jeugdzeilers die zelf zijn opgeleid. Alles over het jeugdzeilen vindt u hier.

Zeilles voor volwassenen

Ook onder volwassen is steeds meer animo om een aantal zeillessen te volgen. Om die rede is er een aantal jaren geleden een programma Volwassenen Zeilen opgestart. Lees alles over Volwassenen zeilles of schrijf u in.

Zeilen bij Aegir sinds 1932

Bekijk hier de prachtige montage van orginele beelden van een Aegir Sailing Regatta in 1932.